Механізм інвестування відтворення основних засобів - Євсєєва, Ірина Василівна; Левицька, Інна Ванадіївна; Козаченко, К. П. (My University, 2010)
Розглянуто теоретико-прикладні засади механізму інвестування та визначено авторський підхід до цієї проблеми. The theoretical applied principles of mechanism of investing are considered and certainly author approach to this problem.
Keywords: процеси відтворення; механізм; інвестування; відтворення; processes of recreation; mechanism; investing; recreations; кафедра економіки праці та менеджменту