Роман, Тетяна ОлександрівнаМазуренко, Олександр ГригоровичДмитренко, Н. В.Декуша, Леонід Васильович2015-02-252015-02-252014Дослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушіння / Т. О. Роман, О. Г. Мазуренко, Н. В. Дмитренко, Л. B. Декуша // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 208-213.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19526У статті описано результати визначення стану води в тканинах плодового тіла гриба печериця звичайна різного ступеня зневоднення за допомогою сканувальної калориметрії та визначення теплоти випаровування вологи за допомогою синхронної калориметрії і термогравіметрії. The paper describes the results of determining the state of water in tissues of fruiting body of Champignon Campestris having varying degrees of dehydration by scanning calorimetry and determines the heat of moisture evaporation using synchronous calorimetry and thermogravimetry. Detailed description of the methodology and laboratory facilities used for investigation is presented in this paper.otherсушіннявільна вологагрибиdryingmoisture freemushroomsкафедра електропостачання і енергоменеджментуДослідження випаровування води з тканини гриба печериця звичайна в процесі сушінняArticle