Коваль, Вікторія Марія Василівна2022-08-242022-08-242022Коваль, В. М. В. Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування на підприємстві ТОВ «Агрофірма Столична» Київської обл. : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Марія Василівна Коваль ; наук. керівник Віталій Володимирович Шутюк. – Київ, 2022. – 104 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37880otherкафедра технології консервуваннявишнівершкитоматимоква свіжажуравлинаконцентрований сік 70%сіктехнологічна схематемпературний режимконсервидитяче харчуванняПроект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування на підприємстві ТОВ «Агрофірма Столична» Київської обл.