Тіхонова, Наталія Олександрівна2013-11-122013-11-122011Тіхонова, Н. О. Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами / Н. О. Тіхонова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2011. – № 39. – C. 153.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11192В статті розглядаються загальні питання безпечності вживання продуктів харчування до складу яких входять харчові добавки, та обгрунтовується нешкідливість таких продуктів для здоров’я людини, за умови дотримання виробниками встановлених правил та норм. In the article there are examined questions of unconcern of using of food, which contains food additions, and harmlessness of such products is grounded for the health of human, on condition of observance the set rules and norms by producers.otherтехнологіїякістьхарчові інгредієнтихарчові добавкиtechnologiesqualityfood ingredientsfood additionsкафедра економіки праці та менеджментуРоль харчових добавок та їх сприйняття споживачамиArticle