Мінімізація енергетичних затрат процесу сушки - Скачко, Юрій В.; Прохоров, Олександр Миколайович; Аністратенко, Володимир Олексійович (My University, 1995)
В залежності від типу компресійної кривої можна визначити кількість вилученої рідини методом відтискання та сушіння. Depending on the type of the compression curve can be determined by the amount of fluid withdrawn by pressing and drying.
Keywords: енергоємність; відтискання рідини; енергетичні затрати; energy intensity; spin liquid; energy costs; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв