Невідомий лист Миколи Лисенка - Свірський, Денис В'ячеславович; Буравченкова, Світлана Борисівна (My University, 2014)
При дослідженні найбільш повного видання епістолярної спадщини Миколи Віталійовича Лисенка використовувались методи аналізу та узагальнення, що допомогли виділити основні завдання дослідження, хронологічно проблемний, ретроспективний та порівняльний методи. In the study of the most complete edition epistolary heritage Mykola Lysenko used methods of analysis and synthesis that helped identify the main objectives of the study, chronologically problematic, retrospective and comparative methods.
Keywords: Лисенко Микола; біографія; листування; Lysenko Mykola; biography; correspondence; кафедра гуманітарних дисциплін