Газогенерація – актуальність і перспективи сьогодення - Шевченко, В. В.; Осьмак, Олексій Олексійович; Серьогін, Олександр Олександрович (My University, 2012)
В статті розглянуті основні етапи та перспективи розвитку процесу термохімічної конверсії органічних вуглецевмісних відходів; конструктивні елементи і технологічна схему застосування газогенераційного енергетичного комплексу для термоконверсії рослинної біомаси в товарні продукти. The paper describes the main stages and prospects of development of the thermochemical conversion of organic carbon waste structural elements and technological scheme of hazoheneratsiynoho energy industry for termokonversiyi biomass in commercial products.
Keywords: газифікація; gasification; газогенератор; gas-producer; органічні відходи; organic waste; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту