Особливості селекційно-племінної роботи при створенні жирномолочного типу червоної молочної худоби - Пешук, Людмила Василівна (My University, 1999)
У статті наведена особливість селекційно-племінної роботи при створенні жирномолочного типу червоної молочної худоби. The article presents a feature selection and breeding to create fat milk such as red dairy cattle.
Keywords: червона молочна худоба; генофонд; селекційно-племінна робота; жирномолочний тип; type of fat milk; red dairy cattle gene pool; selection and breeding work; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів