Оболкіна, Віра ІллівнаДзигар, Ольга ОлександрівнаНосенко, Тамара ТихонівнаСтадник, Тетяна Богданівна2019-12-112019-12-112019Патент 118425 UA, МПК А21D 13/80 (2017.01) Спосіб виробництва крекеру / Оболкіна В. І., Дзигар О. О., Носенко Т. Т., Стадник Т. Б. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801688 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 10.01.2019 ; Бюл. № 1, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30528Патент на винахід. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням для обробки після випікання зовнішньої поверхні крекеру масляного екстракту монарди двійчастої або пажитника. Спосіб виробництва крекеру дозволяє одержати крекер з подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців), оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними властивостями. Patent of the invention. A method for the production of crackers using for processing after baking the outer surface of the cracker oil extract monardia double or fenugreek has been developed. The method of production of crackers allows you to get a cracker with a long shelf life (up to 12 months), original spicy taste, improved organoleptic properties.uk-UKмонарда двійчастапажитник сіннийпряно-ароматична сировинамасляний екстрактборошняні кондитерські виробиспосіб виробництвакрекерmonard doublefenugreek hay feverspice-aromatic raw materialsoil extractflour confectionerymethod of productioncrackerкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівСпосіб виробництва крекеру (Патент на винахід № 118425)Technical Report