Оподаткування страхувальників – юридичних осіб в контексті новацій Податкового кодексу - Шірінян, Лада Василівна (My University, 2013)
Встановлено зв’язки між страховими преміями, страховими відшкодуваннями та оподаткуванням страхувальників-юридичних осіб в контексті новацій Податкового кодексу України. Виявлено як позитивні, так і негативні ефекти страхування і пов’язаного з ним оподаткування страхувальників-юридичних осіб. Висвітлено проблеми мінімізації податкових зобов'язань через страхові компанії. Copulas are set between insurance bonuses, insurance compensations and taxation of страхувальників-юридичних persons, in the context of innovations of the Internal revenue code of Ukraine. Found out both positive and negative, effects of insurance and taxation of страхувальників-юридичних persons related to him. The problems of minimization of tax obligations are reflected through insurance companies.
Keywords: страхові премії; страхове відшкодування; оподаткування страхувальників; платники податків; кафедра фінансів; insurance bonuses; insurance compensation; taxation of insure; taxpayers