Функції управління витратами - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2000)
Функції управління витратами реалізуються через елементи управлінського циклу: прогнозування і планування, організацію, координацію і регулювання, активізацію і стимулювання виконання, облік і аналіз. Management functions for cost are realized through elements of cycle management: forecasting and planning, organization, coordination and control, activation and promotion execution, accounting and analysis.
Keywords: управління витратами; функції; суб’єкт управління; об’єкт управління; cost management; functions; entity management; facility management; кафедра економіки праці та менеджменту