Порівняльний аналіз вакуумного випарного та конвективного охолодження капілярно-пористих тіл - Ковальов, Олександр Володимирович; Шутюк, Віталій Володимирович; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2012)
Дається порівняльний аналіз вакуумного випарного та конвективного охолодження капілярно-пористих тіл.

The comparative analysis of the vacuum evaporation and convection cooling capillary-porous bodies.
Keywords: аналіз; охолодження; капілярно-пористі тіла; analysis; cooling; capillary-porous body; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології консервування