Вплив еножелатину на якість вітчизняних виноматеріалів - Бабич, Ірина Михайлівна; Гречко, Ніна Яківна; Тураш, В. А. (My University, 2014)
В роботі розглядається вплив рідкого еножелатину (вітчизняного виробництва) на якість виноматеріалів та їх стабільність. Еножелатин має вищу ефективність взаємодії з фенольними сполуками, ніж звичайний желатин при обробці виноматеріалів та підвищує органолептичні якості і забезпечує тривалу стабільність напоїв. In this work the influence of the liquid enogelatin (home produced) on the quality of wine materials and their permanence is considered. Enogelatin has higher level of reciprocity with phenolic compounds, increases organoleptic qualities and provides long lasting permanence of drinks.
Keywords: еножелатин; enogelatin; оклейка вина; бентоніт; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства