Коефіцієнти енергетичної ефективності теплотехнологічного комплексу цукрового заводу - Самійленко, Сергій Миколайович; Василенко, Тетяна Петрівна; Василенко, Сергій Михайлович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2014)
ресурсів в цукровому виробництві, що базується на використанні як бази порівняння розробленої ідеалізованої схеми теплотехнологічного комплексу. The technique of analyzing the efficiency of fuel and energy resources in the sugar industry, based on the use as a basis for comparison of the idealized scheme developed by the heat of a technological complex.
Keywords: цукровий завод; ефективність; енергія; паливо; sugar factory; efficiency; energy; fuel; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології консервування