Оцінка ризиків вкладення коштів підприємством на фінансовому ринку - Кулієв, А. О.; Ситник, Інна Петрівна (My University, 2014)
Проблеми ефективної роботи підприємств пов’язані з значними змінами у зовнішньому середовищі підприємства і їх впливом на результати діяльності суб’єктів господарювання. Це підвищує актуальність застосування та постійного удосконалення процесу оцінки фінансових ризиків, який дозволить вчасно реагувати на подібні зміни. Розробка та впровадження ефективної системи оцінки ризиків дає змогу господарюючому суб’єкту стабільно функціонувати на ринку, здобувати конкурентні переваги, незважаючи на значні впливи політичних, економічних та соціальних чинників. Problems efficient operation of businesses associated with significant changes in the environment or their effects on the entity . This increases the relevance and application of continuous improvement of financial risk assessment process , which will allow time to respond to such changes. Develop and implement an effective system of risk assessment enables a stable economic entity to operate in the market to gain a competitive advantage , despite the significant impact of political , economic and social factors.
Keywords: оцінка; ризик; фінансовий ризик; вкладення коштів; підприємство; фінансовий ринок; assessment; risk; financial risk; investment; business; financial market; кафедра фінансів