The presence/absence concepts: one character analysis - Duzhyk, Nataliia (My University, 2018)
The article employs the presence/absence concepts to explore the influence of the dystopian society on a fictional personality. У статті застосовуються концепти «присутність»/«відсутність» для дослідження впливу дистопічного суспільства на персонажа художнього твору.
Keywords: dystopia; sci-fi novel; social presence/absence; influential/insignificant presence; дистопія; фантастична повість; соціальна присутність/відсутність; впливова/позірна присутність; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації