Дослідження впливу ферментативної обробки на стан білків - Карпович, Микита Віталійович; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2022)
В умовах дефіциту сировини і прагнення виробників до її максимального використання, пошук шляхів залучення у виробництво харчової продукції побічних ресурсів, що містять білок, життєво важливий. Раціональне використання колагеномісткої сировини шляхом переробки побічних продуктів може стати вирішенням проблеми білкової недостатності, а також підвищити економічну привабливість тваринництва. In the conditions of the shortage of raw materials and the desire of producers for its maximum use, search for ways to involve in the production of food products by-products containing protein vital. Rational use of collagen-rich raw materials by processing by-products can be a solution to the problem of protein deficiency, as well as increase the economic attractiveness of animal husbandry.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; білок; колагеномістка сировина; субпродукти; protein; collagen-rich raw materials; offal