Керанчук, Тетяна ЛьвівнаБасюк, Тетяна Петрівна2012-06-132012-06-132011Керанчук, Т. Л. Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення» для студентів спеціальності 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т. Л. Керанчук, Т. П. Басюк. - К. : НУХТ, 2011. - 25 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1376Робоча програма з дисципліни „Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення” розроблена для студентів напряму 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”. В робочій програмі описані предмет, мета дисципліни, її місце та роль у навчальному процесі, визначені цілі навчальної дисципліни, представлені тематичні плани лекційних та практичних занять. Робоча програма містить зміст та розподіл самостійної роботи студентів в розрізі тем курсу, опис форм поточного та підсумкового контролю знань студентів та критерії оцінювання знань, основний та додатковий списки літератури для підготовки з даної дисципліни.The work program of discipline "Economics hotel and restaurant business and pricing" is designed for students directions 6.140101 "Hotel and restaurant business." The work program describes the subject, purpose and objectives of the discipline, its role and place in the educational process, determined by objective discipline, thematic plans are lectures and practical exercises. The work program describes the content of students 'independent work in the context of the course topics, a description of the current and final control of students' knowledge and assessment criteria of knowledge, the primary and secondary references for training in the discipline.otherготельно-ресторанний бізнесвиробнича діяльністьексплуатаційна діяльністьосновні й оборотні фондитрудові ресурсидохідвитратиприбутокhotel and restaurant businessindustrial activityenterprises activitiesfixed and circulating capitallaborincomeexpensesprofitкафедра економіки і праваПрограма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»Article