Інтенсифікація масообміну при плівковій течії періодичними збуреннями плівки - Марценюк, Олександр Степанович (My University, 2016)
Запропоновано і досліджено різні типи регулярних насадок з краплинно- плівковою течією та розроблено основи іх розрахунку. Various types of regular nozzles with a droplet-film flow are proposed and investigated and the basis for their calculation.
Keywords: масообмін; контактні пристрої; масообмінні насадки; mass transfer; pin device; mass transfer tips; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв