Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2014)
У статті розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, зокрема ринку яловичини і продуктів її переробки, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку, і навпаки. The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined in the article, in particular market of beef and products of its processing, on development of which a situation at the national market has a great impact, and vice versa.
Keywords: ринок яловичини; виробництво яловичини; кон’юнктура ринку; продовольча безпека; агропромисловий комплекс; beef market; production of beef competition; market situations; food security; agriculture; кафедра економіки праці та менеджменту