Кутас, Олена Олександрівна2014-06-232014-06-232014Кутас, О. О. Особливості формування ринку яловичини та продуктів її переробки / О. О. Кутас // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2014. – Т. 20, № 2. – С. 55–63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15414У статті розглядаються особливості формування та функціонування ринку продукції однієї з найважливіших галузей сільського господарства – скотарства, зокрема ринку яловичини і продуктів її переробки, на розвиток якого значною мірою впливає ситуація на загальнонаціональному ринку, і навпаки. The features of forming and functioning of market of products of one of major industries of agriculture – cattle breeding are examined in the article, in particular market of beef and products of its processing, on development of which a situation at the national market has a great impact, and vice versa.uk-UKринок яловичинивиробництво яловичиникон’юнктура ринкупродовольча безпекаагропромисловий комплексbeef marketproduction of beef competitionmarket situationsfood securityagricultureкафедра економіки праці та менеджментуОсобливості формування ринку яловичини та продуктів її переробкиArticle