Вібраційний екстрактор періодичної дії з комбінованим енергопідведенням (Патент на винахід № 103838) - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Деканський, Вадим Євгенійович; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович; Бодров, Віктор Семенович; Запорожець, Юлія Владиславівна (My University, 2013)
Вібраційний екстрактор періодичної дії з комбінованим енергопідведенням містить циліндричний корпус з віброприводом, з'єднаним з гнучким, проникним для екстрагента контейнером, в робочому об'ємі корпуса додатково розміщено високочастотний випромінювач. Технічний результат полягає в підвищення ефективності по забезпеченню внутрішнього структурного масоперенесення в об'ємі часток сировини і зменшення залишків цільових компонентів в проекстрагованій твердій фазі. Vibratory extractor periodic operation of a combined enerhopidvedennyam contains a cylindrical body with Vibration connected to a flexible, permeable to extractant container volume in your case additionally placed high-emitter. The technical result is to increase efficiency by ensuring internal structural mass transfer in the bulk material particles and residue reduction target components in proekstrahovaniy solid phase.
Keywords: віброекстрактор; корпус; інтенсифікація; vіbro extractor; housing; intensification; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв