Вплив Богдана Хмельницького на історичні події в Україні - Духновський, Іван Михайлович; Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2014)
Доба гетьмана Б.Хмельницького була яскравим проявом філігранної української дипломатії з її надзусиллями утвердити Україну у балто-чорноморському геополітичному просторі як супердержаву. Day Hetman B.Khmelnitsky was striking manifestation filigree Ukrainian diplomacy with its super-efforts to establish in Ukraine Baltic and Black Sea geopolitical space as superpower.
Keywords: Богдан Хмельницький; дипломатія; історія; Bogdan Khmelnitsky; diplomacy; history; кафедра гуманітарних дисциплін