Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана Анатоліївна2012-06-112012-06-112010Мирончук, В. Г. Отримання цукру стандартної якості при низькій чистоті вихідних продуктів / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Харчова промисловість – 2010. - № 9. - С. 64-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1313Проаналізовано роздільне клерування цукрів проміжної та останньої кристалізацій в трипродуктовій схемі з використанням клеровки цукру останнього продукту для уварювання проміжного продукту. Доведено доцільність роботи продуктового відділення за такою схемою за низької чистоти стандартного сиропу-нето.Analyzed separate melting of sugars of intermediate and last crystallization in a three-food scheme with the use of melt of sugar of the last product for boiling out of intermediate product. Expedience of work of sugar house on such scheme at low purity of syrup-net is well-proven.uk-UKклеровкапроміжний продуктафінаційний утфельроздільне клерування цукрівзворотній зв’язоккафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняmeltingintermediate productafinatsionny massecuiteseparate melting sugarsfeedbackОтримання цукру стандартної якості при низькій чистоті вихідних продуктів