Отримання цукру стандартної якості при низькій чистоті вихідних продуктів - Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна (My University, 2010)
Проаналізовано роздільне клерування цукрів проміжної та останньої кристалізацій в трипродуктовій схемі з використанням клеровки цукру останнього продукту для уварювання проміжного продукту. Доведено доцільність роботи продуктового відділення за такою схемою за низької чистоти стандартного сиропу-нето.

Analyzed separate melting of sugars of intermediate and last crystallization in a three-food scheme with the use of melt of sugar of the last product for boiling out of intermediate product. Expedience of work of sugar house on such scheme at low purity of syrup-net is well-proven.
Keywords: клерування цукрів; афінація; утфель; affination; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; utfel; clarification of sugars