Компоненти реструктуризаційного потенціалу підприємства - Говорушко, Тамара Андріївна; Дуда, В. П. (Науково-дослідний економічний інститут. Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, 2014)
У статті розглядаються компоненти реструктуризаційного потенціалу підприємства та їх складові. Досліджуються теоретичні основи та завдання кожного елементу реструктуризаційного потенціалу підприємства окремо. Розроблено авторське бачення поняття реструктуризаційного потенціалу підприємства, його компонентів та характеристику складових, що їх формують. The article discusses the components of the restructuring potential of the company and their components. We study the theoretical foundations and objectives of each element of the restructuring potential of the company separately. A vision of the concept of copyright restructuring potential of the company, its components and characteristics of the components that form them.
Keywords: реструктуризація; restructuring; реструктуризаційний потенціал підприємства; the restructuring potential of the company; організаційно-управлінський потенціал; organization and management skills; інформаційно-комунікаційний потенціал; information and communication capacity; виробничо-технічний потенціал; technological capacity; інвестиційно-інноваційний потенціал; investment and innovation potential; кафедра фінансів