Політичні еліти та політичне лідерство - Усач, Роман; Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2014)
Виховання еліти - важлива суспільна задача. Навчання господарському управлінню (менеджменту) утворює умови для підготовки людей, які здатні зайняти в державі високі політичні посади. Education elite - an important social problem. Study economic management (management) creates conditions for training people who can take the country in high political office.
Keywords: еліта; політика; лідерство; elite; policy; leadership; кафедра гуманітарних дисциплін