Сучасні тенденції професійно-орієнтованого навчання іноземній мові студентів технологічних спеціальностей - Чередніченко, Галина Анатоліївна (My University, 2018)
У даній статті розглядається проблема професійно-орієнтованого навчання іноземної мови студентів технологічних спеціальностей, яка набуває особливої актуальності у зв'язку зі зростаючою роллю іншомовного спілкування в професійній діяльності сучасних фахівців.
Keywords: професійно-орієнтоване навчання іноземної мови; міжкультурна компетентність; комунікативні вміння; формування надпрофесійних вмінь; Web 2.0 у навчанні іноземної мови; ESP; intercultural competence; communication skills; development of soft skills; Web 2.0 in language teaching and learning; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації