Кужиль, Наталія ОлегівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2014-10-232014-10-232014Кужиль, Н. О. Перспективи використання батату у виробництві продуктів оздоровчого призначення / Н. О. Кужиль, Т. І. Миколів / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17556Батат культурний, Ipomea batatas (L.) Lam. - малопоширена в Україні овочева культура, яка є однією з найважливіших та розповсюджених бульбоподібних культур у світовому господарстві. Батат вирощують в більшості тропічних та субтропічних країн земної кулі, а найбільшими виробниками батату є Китай, Індія, Індонезія, Уганда, Нігерія, В'єтнам. Батат культурный, Ipomea batatas (L.) Lam. Yam cultural, Ipomea batatas (L.) Lam. - Of rare vegetable crop in Ukraine, which is one of the most important and common bulbopodibnyh cultures in the world economy. Yam is grown in most tropical and subtropical countries of the world, and the largest yam producers are China, India, Indonesia, Uganda, Nigeria, Vietnam.otherовочева культурапродукти оздоровчого призначеннябатат культурнийvegetablesproducts for health improvementsweet potatoes culturalкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання батату у виробництві продуктів оздоровчого призначенняOther