Бабанов, Ігор ГеннадійовичМихайлов, Валерій МихайловичШевченко, Андрій ОлександровичМихайлова, Світлана Валеріївна2019-06-272019-06-272018Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом / І. Г. Бабанов, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова // Харчова промисловість. – 2018. - № 23. – С. 62–66https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29928У статті описано переваги комбінованого способу жарення кулінарних виробів із застосуванням електроконтактного нагрівання у комбінованому режимі з поверхневим та інфрачервоним нагріванням. Наведено результати експериментальних досліджень способу. Обґрунтовано перспективність способу, що полягає у багатьох перевагах, а також різноманітності можливих варіантів здійснення відповідних процесів залежно від виду продукції та потрібного ефекту. The article contains a description and advantages of the combined method of frying of culinary products with the use of electro-contact heating (ECH) in a combined mode with the surface and infrared heating. Presented the results of the experimental researches of the method. Substantiated the perceptivity of methods, which is in many advantages, as well as a variety of possible embodiments of the involved processes, depending on the type of product and the desired effect.uk-UKелектроконтактне нагріванняжареннякулінарні виробитеплова обробкаелектричний струмчастотаelectro-contact heatingroastingculinary productsheat treatmentelectrical currentfrequencyкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвПерспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливомArticle