Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів - Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр Олександрович (My University, 2018)
В статті обґрунтовано доцільність використання пряно ароматичної сировини у технології булочок для гамбургерів, а саме базиліку сушеного. Представлено результати досліджень впливу сировини на технологічний процес виробництва булочок для гамбургерів. За допомогою лабораторних досліджень доведено ефективність використання даної сировини у виробництві хлібобулочних виробів. The article substantiates the expediency of using spicy aromatic raw materials in the technology of buns for hamburgers, namely the dried basil. The results of studies on the influence of raw materials on the technological process of production of rolls for hamburgers are presented. With the help of laboratory studies, the efficiency of the use of this raw material in the production of bakery products has been proved.
Keywords: хлібобулочні вироби; пряно-ароматична сировина; базилік; показники якості; результати досліджень; bakery products; spicy aromatic raw material; basil; quality indices; results are explored; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції