Бондар, Наталія ПетрівнаШаран, Лариса ОлександрівнаСилка, Ірина МиколаївнаГубеня, Вячеслав ОлександровичЛюлька, Олександр МиколайовичКравцов, Олександр Олександрович2018-05-112018-05-112018Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів / Н. Бондар, Л. Шаран, І. Силка та ін. // Молодий вчений. - 2018. – № 53. – С. 413–418.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27342В статті обґрунтовано доцільність використання пряно ароматичної сировини у технології булочок для гамбургерів, а саме базиліку сушеного. Представлено результати досліджень впливу сировини на технологічний процес виробництва булочок для гамбургерів. За допомогою лабораторних досліджень доведено ефективність використання даної сировини у виробництві хлібобулочних виробів. The article substantiates the expediency of using spicy aromatic raw materials in the technology of buns for hamburgers, namely the dried basil. The results of studies on the influence of raw materials on the technological process of production of rolls for hamburgers are presented. With the help of laboratory studies, the efficiency of the use of this raw material in the production of bakery products has been proved.uk-UKхлібобулочні виробипряно-ароматична сировинабазилік сушенийпоказники якостірезультати дослідженьbakery productsspicy aromatic raw materialdried basilquality indicesresults are exploredкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВикористання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерівArticle