Розробка рецептур морозива з ферментованою овочевою сировиною - Сапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2023)
Доведено можливість активації функціонально-технологічних властивостей овочевої сировини в технології молрозива, шляхом її ферментації за допомогою пектинази.
Keywords: морозиво; ферментація; овочева сировина; кафедра технології молока і молочних продуктів; ice; fermentation; vegetable raw materials