Сапіга, Вікторія ЯрославівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2023-12-082023-12-082023Сапіга, В. Я. Розробка рецептур морозива з ферментованою овочевою сировиною / В. Я. Сапіга, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів XI Міжнародної науково-технічної конференції, 7 листопада 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 257-258https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41727Доведено можливість активації функціонально-технологічних властивостей овочевої сировини в технології молрозива, шляхом її ферментації за допомогою пектинази.otherморозивоферментаціяовочева сировинакафедра технології молока і молочних продуктівicefermentationvegetable raw materialsРозробка рецептур морозива з ферментованою овочевою сировиноюThesis