Дробот, Віра ІванівнаБілик, Олена АнатоліївнаЛукашевич, І. О.Гулий, П. А.2012-06-262012-06-262005Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, О. А. Білик, І. О. Лукашевич, П. А. Гулий, // Хранение и переработка зерна. – 2005. – №10 (76). – С. 49-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1833В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.uk-UKхлібопекарські властивості борошнахлебопекарные свойства мукиbaking properties of flourсуха пшенична клейковинаферментні препаратипитомий об’ємпористістьформостійкістьсухая пшеничная клейковинаферментные препаратыудельный объемпористостьформоустойчивостьdry wheat glutenenzymesspecific volumeporosityshape stabilityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЕфективні покращувачі якості хлібобулочних виробів