Переваги використання «Sous Vide» технології в сучасних закладах ресторанного господарства - Кураш, Олексій Геннадійович; Литвиненко, Леся Віталіївна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2014)
В умовах ринкових відносин для підвищення конкурентоспроможності та максимального задоволення потреб споживачів заклади ресторанного господарства пропонують широкий асортимент продукції та послуг, підвищують рівень і якість обслуговування та намагаються зменшити термін очікування гостем готової продукції. In market conditions for competitiveness and maximum customer satisfaction Institutions restaurants offer a wide range of products and services, improve the level and quality service and try to reduce the waiting period finished guest products.
Keywords: ресторанне господарство; технологія приготування; конкурентоспроможність; restaurant management; cooking technology; competitiveness; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції