Кураш, Олексій ГеннадійовичЛитвиненко, Леся ВіталіївнаПавлюченко, Олена Станіславівна2014-11-272014-11-272014Кураш, О. Г. Переваги використання «Sous Vide» технології в сучасних закладах ресторанного господарства / О. Г. Кураш, Л. Литвиненко, О. С. Павлюченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 621.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18727В умовах ринкових відносин для підвищення конкурентоспроможності та максимального задоволення потреб споживачів заклади ресторанного господарства пропонують широкий асортимент продукції та послуг, підвищують рівень і якість обслуговування та намагаються зменшити термін очікування гостем готової продукції. In market conditions for competitiveness and maximum customer satisfaction Institutions restaurants offer a wide range of products and services, improve the level and quality service and try to reduce the waiting period finished guest products.otherресторанне господарствотехнологія приготуванняконкурентоспроможністьrestaurant managementcooking technologycompetitivenessкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПереваги використання «Sous Vide» технології в сучасних закладах ресторанного господарстваOther