Мостенська, Тетяна Геннадіївна2014-12-022014-12-022014Мостенська, Т. Г. Подолання екологічних проблем як чинник зростання конкурентоспроможності харчової промисловості / Т. Г. Мостенська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 684.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18936Останнім часом в публікаціях все більшої уваги набувають питання збереження здоров'я, стану навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів. Проблеми екологічної безпеки відіграють провідну роль у забезпеченні населення екологічно чистим харчуванням. Recently, more and more publications attention to the issues preservation of health, the environment, sustainable use of natural resources. Problems of ecological safety play leading role in providing environmentally friendly food.otherконкурентоспроможністьхарчова промисловістьекологічні проблемиfood industryenvironmental issuescompetitivenessкафедра економіки праці та менеджментуПодолання екологічних проблем як чинник зростання конкурентоспроможності харчової промисловостіOther