Подолання екологічних проблем як чинник зростання конкурентоспроможності харчової промисловості - Мостенська, Тетяна Геннадіївна (My University, 2014)
Останнім часом в публікаціях все більшої уваги набувають питання збереження здоров'я, стану навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів. Проблеми екологічної безпеки відіграють провідну роль у забезпеченні населення екологічно чистим харчуванням. Recently, more and more publications attention to the issues preservation of health, the environment, sustainable use of natural resources. Problems of ecological safety play leading role in providing environmentally friendly food.
Keywords: конкурентоспроможність; харчова промисловість; екологічні проблеми; food industry; environmental issues; competitiveness; кафедра економіки праці та менеджменту