Дробот, Віра ІванівнаТесля, Ольга Дмитрівна2013-01-302013-01-302008Дробот, В. І. Прискорюйте дозрівання тіста / В. І. Дробот, О. Д. Тесля / Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 1. - С. 21-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5772Показано можливість використання двошвидкісних тістомісильних машин, пресованих дріжджів з високою бродильною активністю, ферментних препаратів нового покоління у разі удосконалення безопарного способу приготування тіста для забезпечення високої якості продукції. The possibility of using two-speed kneading machine, pressed yeast with high fermentative activity of enzyme preparations in case of a new generation improvement straight dough process for providing high quality products.uk-UKдвошвидкісні тістомісильні машиниферментні препаратипресовані дріжджіорганолептичні показники якості хлібаtwo-speed mixing machineenzymespressed yeastorganoleptic quality of breadкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПрискорюйте дозрівання тістаArticle