Забезпечення якості соусів емульсійного типу з використанням поліфункціонального напівфабрикату - Устименко, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кравчук, Світлана Валеріївна (My University, 2019)
За результатами досліджень доведено доцільність використання в технологіях соусів емульсійного типу харчових емульсій у вигляді поліфункціональних напівфабрикатів, що дозволить підвищити якість та безпечність готових продуктів, інтенсифікувати технологічний процес
Keywords: харчова емульсія; казеїнат натрію; соус; емульсія; полікомпонентний склад; food emulsion; sodium caseinate; sauce; emulsion; polycomponent composition; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції