Склад самбуку яблучно-обліпихового (Деклараційний патент на корисну модель № 113389) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Пашко, Христина Володимирівна; Кравчук, Надія Миколаївна (My University, 2017)
Склад самбуку яблучно-обліпихового, що містить нативний білок, воду, яблучне пюре, цукор, желатин, який відрізняється тим, що додатково містить пюре обліпихи. The composition of apple-sea buckthorn sambuca, which contains natural protein, water, applesauce, sugar, gelatin, differs in that it additionally contains sea buckthorn puree.
Keywords: самбук; нативний білок; яблучне пюре; желатин; пюре обліпихи; sambuc; natural protein; gelatin; sea buckthorn puree; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції