Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаПашко, Христина ВолодимирівнаКравчук, Надія Миколаївна2020-12-152020-12-152017Деклараційний патент на корисну модель № 113389 UA МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 29/281 (2016.01). Склад самбуку яблучно-обліпихового / Польовик В. В., Корецька І. Л., Пашко Х. В., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 07661 ; заявл. 12.07.2016 ; опубл. 25.01.2017, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32348Склад самбуку яблучно-обліпихового, що містить нативний білок, воду, яблучне пюре, цукор, желатин, який відрізняється тим, що додатково містить пюре обліпихи. The composition of apple-sea buckthorn sambuca, which contains natural protein, water, applesauce, sugar, gelatin, differs in that it additionally contains sea buckthorn puree.самбукнативний білокяблучне пюрежелатинпюре обліпихиsambucnatural proteingelatinsea buckthorn pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад самбуку яблучно-обліпихового (Деклараційний патент на корисну модель № 113389)Technical Report