Пристрій для подрібнення твердих матеріалів - Якимчук, Микола Володимирович; Іванова, Людмила Іллівна; Черпак, Ігор Леонідович (My University, 2017)
Пристрій для подрібнення твердих матеріалів, що містить два паралельних барабана, оснащених зубцями та з'єднаних з приводом, який відрізняється тим, що кожен барабан оснащено чотирма сегментами, які розпірними конусними втулками з'єднані з барабаном, на поверхні сегментів чергуються через ряд зубці та западини, при цьому зубці та западини одного барабана направлені назустріч другому, форма зубця має вид клина з кутом при вершині 25-30°, яка прикріплена до сегмента, на кінці приєднаного клина зроблено прямокутний зріз, западини сегментів повторюють форму зубця, але перевищують всі його розміри на 1-3 мм. Solid material grinding unit, comprising two parallel drum and torque-coupled drives, characterized in that each drum is equipped with four segments, which are spaced with conical hubs connected to the drum, on the surface of the segments alternate through a series of teeth and the cavities and cavities of one drum are directed toward the second, the shape of the tooth has the form of a wedge with an angle at the apex 25-30 °, which is attached to the segment, at the end of the attached wedge, a rectangular section is made, the depressions of the segments turn the shape of the tooth, but exceed all its dimensions by 1-3 mm.
Keywords: кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; пристрій для подрібнення; тверді матеріали; grinding device; solid materials