Танащук, Людмила ІванівнаСтепанець, Любов Филимонівна2015-06-192015-06-192013Танащук, Л. І. Екологічні проблеми цукрової промисловості та шляхи їх вирішення сировини / Л. І. Танащук, Л. Ф. Степанець // Харчова промисловість. — 2013. — № 14. — С. 83-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21217В даній роботі проведено аналіз екологічного стану та охарактеризовано основні екологічні проблеми цукрової галузі харчової промисловості. Запропоновано інтенсифікувати процес абсорбції диоксиду карбону в апаратах І та II сатурації, що дозволить досягнути ефекту абсорбції 35 - 38 %.otherзабруднення навколишнього середовищаекологічні проблемиекологізаціязагрязнение окружающей средыэкологические проблемыэкологизацияenvironmental pollutionenvironmental problemsgreeningЕкологічні проблеми цукрової промисловості та шляхи їх вирішення сировиниArticle