Екологічні проблеми цукрової промисловості та шляхи їх вирішення сировини - Танащук, Людмила Іванівна; Степанець, Любов Филимонівна (My University, 2013)
В даній роботі проведено аналіз екологічного стану та охарактеризовано основні екологічні проблеми цукрової галузі харчової промисловості. Запропоновано інтенсифікувати процес абсорбції диоксиду карбону в апаратах І та II сатурації, що дозволить досягнути ефекту абсорбції 35 - 38 %.
Keywords: забруднення навколишнього середовища; екологічні проблеми; екологізація; загрязнение окружающей среды; экологические проблемы; экологизация; environmental pollution; environmental problems; greening