Ідентифікаційна експертиза ювелірних коштовностей - Артюх, Тетяна Миколаївна (My University, 2004)
В статті науково обґрунтовано теоретико-методологічні основи ідентифікації ювелірних коштовностей, розроблено її регламент, основні етапи, критерії, показники, методи та засоби ідентифікації. The article scientifically grounded theoretical and methodological foundations of jewelry identification, designed her schedules, milestones, criteria, indicators, methods and means of identification.
Keywords: ідентифікація; критерії; показники ідентифікації; експертиза; регламент експертизи; культурні цінності; ювелірні вироби; identification; criteria; parameters identification examination; examination regulations; cultural; fashion jewelry; кафедра експертизи харчових продуктів