Різьбонакатування - Никитюк, Тарас Володимирович; Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2014)
При високошвидкісному різьбонарізанні дуже важливо правильно вибрати мітчик. Недорогі мітчики зі швидкорізальної сталі не зможуть витримати навантаження, що з'являється при високошвидкісному різьбонарізанні. Цілісні твердосплавні мітчики володіють необхідною жорсткістю і зносостійкістю, вони також добре переносять тепловий вплив при високих швидкостях різання, проте застосовються вони не для всіх матеріалів. At high speed rizbonarizanni very important to choose the tap. Cheap taps high speed steel can not withstand the stress that comes with high-speed rizbonarizanni. Holistic carbide taps have the necessary rigidity and durability, they also tolerate thermal effects at high cutting speeds, but they zastosovyutsya for all materials.
Keywords: різьбонакатування; thread rolling; різьбонарізання; мітчики; labels; threading; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв