Удосконалена технологія солоду - Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович; Українець, Анатолій Іванович; Домарецький, Віталій Афанасійович (My University, 2006)
У статті представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень з удосконалення технології солоду, яка дозволяє отримати продукт високої якості за порівняно низьких енерговитрат. The paper presents results of theoretical and experimental researches concerning improvement of malt technology which provides product of high quality with relatively low energy needs.
Keywords: технологія солоду; malt technology; солод сої; оброблення зерна; соя; soy; soy malt; grain processing; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра готельно-ресторанної справи