Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаХіврич, Борис ІвановичУкраїнець, Анатолій ІвановичДомарецький, Віталій Афанасійович2012-09-182012-09-182006Удосконалена технологія солоду / О. В. Олексійчук, Б. І. Хіврич, А. І. Українець, В. А. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. - К.: Нива, 2006. - № 4 (320). – С. 23-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2717У статті представлено результати теоретичних та експериментальних досліджень з удосконалення технології солоду, яка дозволяє отримати продукт високої якості за порівняно низьких енерговитрат. The paper presents results of theoretical and experimental researches concerning improvement of malt technology which provides product of high quality with relatively low energy needs.uk-UKтехнологія солодуmalt technologyсолод соїоброблення зернасояsoysoy maltgrain processingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра готельно-ресторанної справиУдосконалена технологія солодуArticle