Управління ризиками на малих підприємствах - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2007)
Розглянуто причини невизначеності та джерел ризику на малих підприємствах та запропонована система управління ризиками на малих підприємствах Considered due to the uncertainty and risk sources in small businesses and proposed risk management in small companies
Keywords: управління; ризики; малі підприємства; governance; risk; small businesses; кафедра економіки і права