Модернізована конструкція кутер-мішалки для виробництва ковбасного фаршу - Пащенко, Богдан Сергійович (My University, 2016)
У роботі запропоноване технічне рішення яке полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування кутер-мішалки для отримання ковбасного фаршу.

The paper proposes a technical solution to improve the quality of minced meat by vacuuming the cutting zone and mixing the cutter-stirrer to obtain sausage minced meat.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра експертизи харчових продуктів; department of foodstuff expertise; модернізована конструкція; кутер-мішалка; харчові виробництва; modernized design; cutter-mixer; food production