Пащенко, Богдан Сергійович2024-04-092024-04-092016Пащенко, Б. С. Модернізована конструкція кутер-мішалки для виробництва ковбасного фаршу / Б. С. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 126https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42727У роботі запропоноване технічне рішення яке полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування кутер-мішалки для отримання ковбасного фаршу.The paper proposes a technical solution to improve the quality of minced meat by vacuuming the cutting zone and mixing the cutter-stirrer to obtain sausage minced meat.ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertiseмодернізована конструкціякутер-мішалкахарчові виробництваmodernized designcutter-mixerfood productionМодернізована конструкція кутер-мішалки для виробництва ковбасного фаршуThesishttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061