Борисенко, Андрій Іванович2016-06-152016-06-152012Борисенко, А. І. Дослідження та удосконалення технології ароматного спирту з цитрусової сировини / А. І. Борисенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, частина 1, 2-3 квітня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 203-204.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23572Однією із основних умов виробництва високоякісних особливих горілок і лікеро-горілчаних напоїв є застосування ароматних спиртів, які надають їм специфічного, притаманного тільки їм присмаку і аромату. Тому удосконалення їх технології з метою збільшення їх виходу і максимального збереження ароматичних речовин вихідної сировини є актуальною проблемою лікеро-горілчаного виробництва.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваароматний спитрнастоюванняефірна олія лимонуароматный спиртнастаиванияэфирное масло лимонаaromatic alcoholinfusionessential oil of lemonДослідження та удосконалення технології ароматного спирту з цитрусової сировиниThesis