Страшинський, Ігор МирославовичМензелевський, Євген ВолодимировичМозоль, Юлія ВасилівнаФурсік, Оксана Петрівна2013-11-082013-11-082013Використання рослинної сировини у виробництві напівфабрикатів / І. М. Страшинський, Є. В. Мензелевський, Ю. В. Мозоль, О. П. Фурсік // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 1. – С. 382-383.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11135Доведено можливість використання рослинної сировини(соєві білки) і м’яса птиці механічного обвалювання при виробництві напівфабрикатів. It has been proven using herbal products (soy protein) and mechanically deboned poultry meat in the production of semi-finished products.otherм'ясо птиці механічного обвалюваннярослинна сировинасічені напівфабрикатиmechanically deboned poultry meatvegetable raw materialschopped semifinishedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання рослинної сировини у виробництві напівфабрикатівOther