Правові аспекти інвестиційної діяльності: проблеми та можливі шляхи їх вирішення - Веклич, Владислав Олександрович (My University, 2013)
У статті розглядаються проблеми інвестиційної діяльності, які потребують врегулювання. Розглянуто можливі шляхи їх подолання. Зроблено акцент на практичному характері досліджуваної проблеми. Окреслено вагомість розробки інвестиційної політики. Встановлено потребу у розробці цілісної правової політики держави для створення базису для практичної діяльності щодо реалізації інвестиційної політики. This paper addresses the problem of investment activities requiring attention. The possible ways to overcome them. The accent is made on the practical nature of the investigated problem. Was outlined the importance of developing investment policy. Was determined the need for the development of a coherent legal policy to create the basis for the practical implementation of the investment policy.
Keywords: інвестиції; інвестиційна діяльність; інвестиційний клімат; право; investment; investing; investment climate; law; кафедра міжнародної економіки