Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаМанк, Валерій ВеніаміновичЛагода, Володимир Андрійович2013-09-162013-09-162006Башта, А. О. Фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці / А. О. Башта, В. В. Манк, В. А. Лагода // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 29–33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9692Досліджено фізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениці ферментативним гідролізом, а також проведено аналіз їх взаємозв'язку з його фільтрувальними властивостями. Researched physico-chemical properties of the hydrolyzate obtained from enzymatic hydrolysis of wheat, and analyzed their relationship with its filtering properties.otherгідролізатфізико-хімічні і фільтраційні властивостігранулометричний складгідрофільністьелектрокінетичний потенціалшвидкість фільтруванняhydrolyzatephysicochemical and filtration propertiesgranulometric compositionhydrophilicityelectrokinetic potentialfiltration rateкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівФізико-хімічні властивості гідролізату, одержаного із пшениціArticle