Самостійна робота студентів, як основна складова кредитно-модульної системи навчання - Шульга, Сергій Іванович; Зінченко, Наталія Юріївна; Попова, Інна Вадимівна; Баєвська, Валентина Іванівна (My University, 2009)
Важливим фактором оптимізації вивчення органічної хімії є використання технічних засобів навчання. Підвищення значущості самостійної роботи студентів має служити одній меті – підготовці висококваліфікованих спеціалістів харчової галузі. Important factor of optimization study organic chemistry have a purpose – training highly qualified specialists for food industry.
Keywords: органічна хімія; самостійна робота; комп'ютерізація хімічної освіти; organic chemistry; independent work; computerization of chemistry education; кафедра харчової хімії