Осмофільний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae до-11 для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини (Патент на корисну модель № 72045) - Іванов, Сергій Віталійович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Бойко, Петро Миколайович; Єрмакова, Ганна Володимирівна (My University, 2012)
Корисна модель відноситься до спиртової промисловості і представляє собою новий штам дріжджів з високими осмофільними та термотолерантними властивостями для синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини. An useful model behaves to a spirit industry and is a new stamm of yeasts with high osmophilic and thermotolerant properties for the synthesis of ethyl spirit from starch-containing raw material.
Keywords: селекція; осмофільність; термотолерантність; граничні декстрини; selection; osmophilic properties; thermotolerant properties; maximum dextrins; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра експертизи харчових продуктів