Підвищення ефективності використання водних ресурсів на підприємствах харчової промисловості - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2003)
У статті проаналізовано ефективність використання водних ресурсів на підприємствах харчової промисловості. Обґрунтовано необхідність впровадження новітніх технологічних схем очищення, використання прогресивного й модернізація існуючого обладнання. Визначені основні принципи економічного управління використання і охорони природних ресурсів. The article analyzes the efficiency of water use in the food industry. The necessity of the introduction of new technological scheme of the use of progressive and upgrade existing equipment. The basic principles of economic management and use of natural resources.
Keywords: водні ресурси; молокопереробні підприємства; технологічні процеси; очищення стічних вод; біологічне очищення; water; milk processing enterprises; processes; wastewater treatment; biological treatment; кафедра маркетингу