Страшинська, Лариса Володимирівна2014-03-202014-03-202003Страшинська, Л. В. Підвищення ефективності використання водних ресурсів на підприємствах харчової промисловості / Л. В. Страшинська // Економіка природокористування і охорони довкілля : зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2003. – С. 120–124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13282У статті проаналізовано ефективність використання водних ресурсів на підприємствах харчової промисловості. Обґрунтовано необхідність впровадження новітніх технологічних схем очищення, використання прогресивного й модернізація існуючого обладнання. Визначені основні принципи економічного управління використання і охорони природних ресурсів. The article analyzes the efficiency of water use in the food industry. The necessity of the introduction of new technological scheme of the use of progressive and upgrade existing equipment. The basic principles of economic management and use of natural resources.водні ресурсимолокопереробні підприємстватехнологічні процесиочищення стічних водбіологічне очищенняwatermilk processing enterprisesprocesseswastewater treatmentbiological treatmentкафедра маркетингуПідвищення ефективності використання водних ресурсів на підприємствах харчової промисловостіArticle